Liam krijgt het medicijn Spinraza

Liam krijgt het medicijn Spinraza

Dit is een foto na de operatie waarbij Liam Spinraza krijgt, een medicijn dat wordt vergoed in Nederland. Liam ligt in zijn bedje met Panda.

De narcose on het medicijn Spinraza te krijgen ging Liam gelukkig goed af. Liam moest voor de ingreep wel al veel huilen. Dit kwam omdat het bloed afnemen moeilijk ging. Na het bloedprikken stond hij niemand toe om bij hem toe te komen, dit omdat hij dacht dat er weer iemand kwam testen en afnemen. Ook al ging het om een ‘gewone’ controle, was Liam erg bang. Hij wist immers wat hem te wachten stond.Gelukkig lag hij na de injectie wat rustiger. Hij keek naar Pepa Pig filmpjes (want die vind hij heel erg leuk), en dronk hij wat melk en at een wafel. Liam moest 2 uur blijven liggen, en we lagen om de beurt naast hem.

Toen kwam de dokter kijken of alles goed was gegaan. Na dat alles in orde te zijn, konden we terug naar huis.

Naar huis gaan is altijd het allerbeste moment, als we in de auto stappen en wegrijden van het ziekenhuis. Liam houdt ook van autorijden – broem, broem!!

Thuis was het tijd om de emoties wat los te laten, samen met een kop thee ❤️ En natuurlijk een stuk verjaardagstaart! Want, de papa van Liam is jarig.

Bedankt voor al jullie aandacht, berichten, donaties en het delen van ons bericht.

Wij zijn jullie enorm dankbaar!

Papa, mama en Liam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *