Doneer

Hoe kan je Liam helpen?

Het laatste redmiddel voor Liam is Zolgensma – het duurste medicijn ter wereld, maar helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Zolgensma is een gentherapie dat door eenmalige injectie wordt gegeven. De onderzoeken van dit medicijn zijn positief en er is een kans dat Liam een deel van zijn motorische ontwikkeling kan terugkrijgen. Helaas is er een probleem en dat is geld. Dit medicijn kost meer dan twee miljoen euro!

Wij willen jullie vragen om alsjeblieft te doneren wat je kunt en/of deze actie te verspreiden via alle sociale mediakanalen. Als het verhaal van Liam maar voldoende gezien wordt, kunnen we het geld misschien wel bij elkaar krijgen!

Doneer via Geef.nl

Via de website van Geef.nl kan je een donatie doen voor Liam. Je kan je eigen bedrag kiezen en alle beetjes helpen!! Of het nou 50 cent is, of een groter bedrag, we zijn je ontzettend dankbaar voor je hulp!!

[ope_shortcode_placeholder]
Naar Geef.nl

Nederland staat op voor Liam

23 april, een datum om in je agenda te zetten. Wie staat er met ons op voor Liam? Wie wil Liam helpen naar zijn behandeling met Zolgensma? Deze dag hebben we jullie allemaal nodig. Kom met acties om geld op te halen voor Liam. Deel jullie ideeën met ons. Teamwork makes a dream work! 💪💙🙏🐼

Sturen jullie ons een bericht? Dat kan via het contactformulier hieronder!

Neem contact met ons op!

Heb je een goed idee voor een inzamelingsactie? Wil je helpen of om een andere reden met ons in contact komen? Laat hier een berichtje achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug! Je mag ook mailen naar:

Hulp@Steunliamtegensma2.nl